lauantai 31. tammikuuta 2015

Honolulu-Miami

Budjettisyistä jätimme pois Oahun ja Mauin saaret. Nämä on ne kaikkein turistirysäisemmät ja kalleimmat paikat.Vietimme kuitenkin viimeisen yön Honolulussa Ambassador hotellissa hintaan 66€ + 20$ resorttimaksu ja tietenkin 25$ parkkimaksu. Oahun maisemia katsellen tulimme vähän katumapäälle ja laitoimme korvan taakse ajatuksen jos joskus sattuis käymään lähistöllä uudestaan…

Auto oli varattuna Avis yhtiöltä ja halvin mahdollinen pikku kinneri piti olla (36€) mutta virkailija antoi meille mahtavan Ford Mustangin! Auton saatuamme ei tarvinnut enää arpoa mitä tekisimme viimeisenä päivänä Hawaijilla. Katto auki ja saarta kiertelemään.

En tiedä mikä on mutta houkuttelevan näkööinen polku sinne menee


Muitakin oli liikenteessä

Seuraavana aamuna oli taas lentämistä luvassa, Dallasin kautta Miamiin. Lennot hoitui puolityhjillä koneilla. Saimme omat penkkirivit käyttöön ja 12 tunnin lennot menivät kivuttomasti.
Miamin kentältä taas auto alle ja liikenteeseen. Hawaijin hidatempoisen liikenteen jälkeen oli järkytys lähteä suhailemaan kuusikaistaisen liikenneruuhkan sekaan. Tööttiä tuli taas koko reissun edestä. Tai ehkä ne oli vaan kateellisia meidän tuliterälle mustangille!

Auto tuli National yhtiön kautta ja kustansi 60€. Korkeahko hinta selittynee sillä että jätimme auton seuraavana aamuna Fort Lauderdalen kentälle. Kenttä on ihan Port Evergladesin sataman vieressä josta meidän risteily lähtee niin ei tarvi taksilla körötellä.
Auto menee kyllä top 3 listalle mitä meillä on näillä reissuilla ollut. Selkeänä ykkösenä on edelleen toyotan Land Cruiseri!
Suvi kävi kaunistautumassa salongissa ja minä suhailin katto auki ympäri Miamia ja luukutin Stratovariusta lujalla! Paikalliset kun eivät tunnu ymmärtävän hyvän musiikin päälle =)

Yövyimme Sawgrass Grand  hotellissa ja käytimme hotels.com bonuksia ja maksettavaa jäi kokonaiset 16€. Aamulla vielä kamojen järjestelyä ja auton tankkaus/ palautus. Bensa on täällä naurettavan halpaa n. 2.10$ gallona. Se on n. 0.40-0.50 euroa litralta. Sain hyvät naurut huoltoaseman tiskiltä kun arvioin auton tankkiin menevän menovettä 35 dollarin edestä mutta tankki täyttyi jo 12$...

Seuraavaksi lähtee maailman kovin risteily 70000 tons of metal!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti